Tarih: 26.06.2022 12:14

Zarar gören Sokak hayvanları besleme istasyonları onarılmalı

Facebook Twitter Linked-in

Zarar gören Sokak hayvanları besleme istasyonları onarılmalı

Gölcük Belediyesi ve Hayvanseverler Derneklerinin ortak projesi olarak hayata geçirilen Sokak Hayvanları Besleme istasyonları hasar görmüş durumda. Hayvanseverler ilçe genelinde birçok noktada bulunan istasyonların onarılması bekliyor. 

Mamadan çok çöp atılıyor

Geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen ve sokak hayvanlarını beslenmesi konusunda büyük kolaylık sağlayan besleme istasyonlarının kırılmış olması gözlerden kaçmazken Hayvanseverler kırılan besleme istasyonlarının en kısa sürede onarılmasını istediklerini dile getirirken, besleme istasyonlarına mamadan çok çöp atılmasına da ayrıca isyan ettiler.

Besleme istasyonları yenilenmeli ve sayıları arttırılmalı

Zamanla hasar gören ve kırılan besleme istasyonlarının yenilenmesini ve sayılarının arttırılmasını istediklerini ifade eden Hayvanseverler yaptıkları açıklamada, “Gölcük’te güzle bir projeye ima atıldı ve birçok noktaya besleme istasyonu yapıldı. Fakat bu besleme istasyonlarının birçoğu zamanla kırıldı ve kullanılamaz hale geldi. Sokak hayvanları için bu besleme istasyonları oldukça önemli olduğu için en kısa sürede onarılmasını ve Gölcük’te sayılarının arttırılmasını istiyoruz. Birde besleme istasyonlarına çöp atılıyor. Lütfen bu konuda vatandaşların daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Bu alanlar çöp kutusu değildir ve mama koymuyorlarsa da en azından çöplerini atmayarak saygılı olmalarını rica ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —