ZEHİR TACİRLERİNE AĞIR DARBE
Kocaeli genelinde halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Kocaeli genelinde halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 16-22 Şubat 2026 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda zehir tacirlerine ağır darbe indirildi.
Emniyetten 103 Ayrı Operasyon
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucu ticaretini ve sevkiyatını engellemek amacıyla il genelinde adeta kuş uçurtmadı. Bir haftalık süreçte 103 farklı olaya müdahale eden ekipler, toplam 111 şahıs hakkında adli işlem başlattı.
İşlem yapılan şahıslardan 93’ü serbest bırakılırken, 6 şahıs adli kontrol şartıyla salıverildi. Uyuşturucu ticareti yaptığı değerlendirilen 12 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ele Geçirilen Maddeler ve Mühimmat
Emniyet birimlerinin titiz çalışmaları neticesinde uyuşturucu maddelerin yanı sıra ruhsatsız silahlar da ele geçirildi:
538 gr Esrar, 312 gr Metamfetamin, 174 gr Bonzai, 208 adet Sentetik Ecza ve çeşitli miktarlarda Eroin, Skunk ile Kenevir bitkisi. Operasyonlarda uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 5.865 TL para, 4 adet tüfek, 1 adet tabanca ve 142 adet fişek ele geçirildi.
Jandarma Sahada: 11 Olay, 12 Şüpheli
Aynı tarihler arasında İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de kendi sorumluluk bölgelerinde zehir tacirlerine göz açtırmadı. İcra edilen 11 operasyonda 12 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
52 gr Skunk, 30 gr Esrar, 12 gr Metamfetamin ve 3 gr Bonzai ele geçirilerek sokaklara sızması engellendi. Yakalanan 12 şüpheli hakkında serbest yargılanma kararı verildi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MHP İL İFTARINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN VE AİLE ODAKLI ÖRNEK PROJE
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
Yükleniyor
-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,15% -0,13
-
EURO
50,75% 0,65
-
GRAM ALTIN
7118,25% -0,24
-
Ç. ALTIN
11534,35% -0,30



