Tarih: 28.10.2018 13:18

Zeneger Küçük ev aletlerinin yetkili servisi ANAÇ ELEKTRİK 2’DE

Facebook Twitter Linked-in

Zeneger Küçük ev aletlerinin yetkili servisi

ANAÇ ELEKTRİK 2’DE

Gölcük’te uzun zamandır  Arzum, Felix ve Arnica küçük ev aletleri yetkili servisi olarak hizmet vermekte olan Anaç Elektrik, bu alanda ki hizmetini Aycan Anaç işletmeciliğinde yeni adresi olan Merkez Mahallesi 39. Sokak Donanma İş Merkezi No: 2 adresinde hizmet vermeye devam ediyor. Anaç Elektrik 2 son olarak Zeneger Küçük ev aletlerinin de yetkili servisliğini aldı.

Arzum, Felix, Arnica ve Zeneger küçük ev aletleri yetkili servisi

1 Nisan 2018 tarihi itibariyle  Merkez Mahallesi 39. Sokak Donanma İş Merkezi No: 2 adresinde Arzum, Felix ve Arnica küçük ev aletleri yetkili servisi olarak hizmet vermekte olan Anaç Elektrik 2 bünyesine yeni bir markayı daha katarak hizmet ağını genişletti. Aycan Anaç işletmeciliğinde ki Anaç Elektrik 2’de Zeneger Küçük ev aletlerinin de yetkili servisi olarak ta hizmet vermeye devam edecek.

Anaç, “Yetkili servisi olduğumuz markaların arızalı parçalarını onardığımız gibi yedek parçaları da bünyemizde bulunmaktadır”

Anaç Elektrik 2 olarak yeni bir markanın yetkili servisi olarak hizmet verecek olan Aycan Anaç, “ Gölcük’te 40 yıldır Arzum ve diğer küçük ev aletlerinin yetkili servisliğini yapmaktayım. Anaç Elektrik 2 olarak 1 Nisan 2018 tarihi itibariyle Merkez Mahallesi 39. Sokak Donanma İş Merkezi No: 2 adresinde yetkili servise oğlum Ozan Anaç ile birlikte devam etmekteyiz. Anaç Elektrik 2 olarak yetkili servisini yaptığımız Arzum, Felix ve Arnica küçük ev aletlerinin yanı sıra bünyemize Zeneger Küçük ev aletlerinin de yetkili servisliği aldık. Yetkili servisi olduğumuz markaların arızalı parçalarını onardığımız gibi yedek parçaları da bünyemizde bulunmaktadır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —