Tarih: 29.08.2022 10:29

Zeynep ve Umutcan çifti dünya evine girdi SİZE MUTLU OLMAK YAKIŞIR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün değerli ve sevilen gençlerinden, Demokratik Sol Parti Gölcük İlçe Yöneticisi Umutcan Uz mutlu birliktelik yaşadığı Zeynep Özen ile dünya evine girdi.

Katılım yoğun oldu

Arife ve Hayrettin Özen çiftinin güzel kızları Zeynep Özen ile Sadiye ve Vahit Uz çiftinin yakışıklı oğulları Umutcan Uz geçtiğimiz Cumartesi günü Başiskele’de bulunan bir mekanda hayatlarını birleştirdi. Genç Çiftin nikah töreni oldukça güzel ve renkli geçti. Nikah törenine Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Demokratik Sol Partisi Yöneticileri, Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkan Yardımcısı Kayıhan Kayı, İşçi Partisi eski Gölcük İlçe Başkanı Gürsel Albayrak, basın mensupları, aile yakınları, dostları ve sevenleri katılım sağladı.

Muhteşem Vals dansıyla büyük beğeni topladılar

Zeynep ve Umutcan çifti salona alkışlar eşliğinde giriş yaptı. Daha sonra Çiftin nikahı kıyıldı. Akabinde Zeynep ve Umutcan çifti muhteşem Vals dansıyla büyük beğeni topladılar. Genç Çift nikah törenlerinde eğlence ile doyasıya eğlendi. Bizde Gazetemiz adına Zeynep ve Umutcan çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —