Tarih: 25.11.2018 12:18

Zeytinoğlu ailesinin acı günü

Facebook Twitter Linked-in

 

Zeytinoğlu ailesinin acı günü

 KAZIM ÖZKAN VEFAT ETTİ

Gölcük’ün sevilen ve değerli isimlerinden Kazım Özkan vefat etti. Özkan’ın vefat haberi ilçemizde derin üzüntü yarattı. Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Gölcüklü İş adamı Adnan Zeytinoğlu’nun kuzeni olan Kazım Özkan’ın cenaze törenine başta Vali Hüseyin Aksoy olmak üzere çok sayıda katılım sağlandı.

Cenazeye katılım oldukça yoğun oldu

KSO Başkan Ayhan Zeytinoğlu ve Gölcüklü İş Adamı Adnan Zeytinoğlu’nun kuzeni Kazım Özkan, hayatını kaybetti. Özkan’ın cenaze namazı bugün Öğle namazına müteakiben Gölcük Merkez Camii’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Cenaze törenine Kocaeli  Valisi Hüseyin Aksoy, Gölcük Kaymakam Vekili Ahmet Narinoğlu, Ankara Şerefli Koçhisar’dan belediye başkanlığına aday adaylığını koyan Gölcük eski Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Kuşadası Eski Kaymakamı Muammer Aksoy, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gölcüklü İşadamı Adnan Zeytinoğlu, AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem Aktuğ, CHP  Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri,Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Eski Vali Yardımcısı ve  Gölcük Eski Kaymakamı Mustafa Pekdemir, Esnaflar, aile yakınları  ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.

İlçemizde çok seviliyordu

Gölcük’te çok sevilen Kazım Özkan, 71 yaşında evli ve 3 çocuk babasıydı. Özkan’ın vefat haberi ilçemizde derin üzüntü yarattı. Özkan, bugün Öğle Namazına müteakiben Gölcük Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Gölcük 17 Ağustos Mezarlığına defnedildi.  Bizde Gazetemiz adına Merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

İsim yazılacak

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —