Tarih: 11.12.2023 15:10

Ziyaret Vakfı Kur’an Kursu Öğrencilerine helal olsun FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİNE BAĞIŞ

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaret Vakfı Kur’an Kursu Öğrencilerine helal olsun

FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİNE BAĞIŞ

İsrail’in Filistin’de yaptığı zulme sessiz kalmayan Ziyaret Vakfı 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri Öğreticileri önderliğinde kumbaralarında biriktirdikleri paraları Filistinlilere bağışladı. Gölcük İlçe Müftüsü Emin Yılmaz, minik öğrencileri bu güzel düşüncelerinden ötürü tebrik etti.

Müftü Yılmaz, ‘Hepinizi tebrik ediyorum’

Gazze’de İsrail tarafından yapılan soykırım ve vahşet tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük tepki çekiyor. Katil devlet İsrail’in insanlık dışı vahşetine tepki gösteren ülkelerin başında Türkiye geldi. Ülkemiz ve ilçemiz Filistinli kardeşlerimize yaşatılan vahşete çok büyük tepki gösterdi. Necip Türk Milleti Filistin’de ve tüm dünyada zulüm gören kardeşlerinin her daim yanında olarak insanlık adına örnek olmaya devam ediyor. İlçemizde de bu konuda çok güzel gelişmeler yaşanıyor. Ziyaret Vakfı 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri Öğreticilerinin önderliğinde çok güzel bir davranışa imza attı. Minik öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri paraları Türkiye Diyanet Vakfı’nda değerlendirilmek üzere Filistinliler için bağış yaptı. Gölcük İlçe Müftüsü Emin Yılmaz bu güzel ve örnek davranışa imza atan Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk’e, Öğreticilere ve birbirinden güzel yürekli minik öğrencilere teşekkür etti.

Zulme sessiz kalmadılar

Gölcük İlçe Müftülüğü yapılan bağışla ilgili şu bilgileri verdi: ‘Kanayan yaramız Filistin – Gazze’de yaşananlara dikkat çekmek, minik yavrularımıza manevi hassasiyet ve bilinç oluşturmak amacı ile Ziyaret Vakfı 4-6 yaş Kur’an kursumuzda öğreticilerimiz tarafından öğrencilerimizin kumbaralarında biriktirdikleri paraları Türkiye Diyanet Vakfında değerlendirmek üzere bağış yapmaları her türlü takdirin üzerindedir. Masum, mazlum ve mağdur kardeşlerimize yapılan bu zulme seyirci kalmayan minik yavrularımızın göstermiş olduğu bu duruşun herkes tarafından örnek alınmasını temenni ediyoruz. Etkinlikte emeği geçen hocalarımıza ve Ziyaret Vakfı başkanı Seyfettin Öztürk’e şükranlarımızı sunuyoruz’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —