Tarih: 22.05.2024 18:20

Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk’ten hayırseverlere çağrı “GELİN BU BAYRAMDA DA YÜZLERİ BİRLİKTE GÜLDÜRELİM”

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk, bu yıl 16-17-18-19 Haziran’da kutlayacağımız Kurban Bayramı öncesi Vakıf olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek hayırseverlere seslendi. Başkan Öztürk, “Gelin bu Bayramda da yüzleri birlikte güldürelim” dedi.

 “Bu sene kurban bedelimiz 3.900 Lira”

Başkan Öztürk vakıf olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Ziyaret Vakfı olarak biz aynı zamanda Uluslararası  yardım kuruluşu olan olarak HASENE”nin Kocaeli temsilcisiyiz. Ramazan ayı faaliyetlerinin ardından Kurban Bayramı çalışmalarına da geçtiğimiz süreçte başlamıştık. Her yıl olduğu gibi bu yılda kurban bağışı toplayarak ihtiyaç sahiplerine et dağıtımı yapacağız. Bu yıl Afrika’da kesilecek olan Kurban bedelimiz 3.900 lira olarak belirlendi. Onların vasıtasıyla kesilen kurbanlar buraya da gönderiliyor ve bizler ilçemizdeki belirlediğimiz hanelere kurban etlerini teslim ediyoruz. Bunun dışında yine ilçemizde kurban kesen ve dağıtacak yer bulamayan  hayırseverlerimizin de bağışlayacağı kurban etlerini de yine ihtiyaç sahiplerine vakfımız aracılığıyla dağıtımını yapacağız” dedi.

 “Kurban eti ve derisi bağışı kabul edeceğiz”

Sözlerine devam eden Başkan Öztürk, Halkımız, vakfımıza gelerek kurban vekaletini bizlere verebilir, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü bu Kurban Bayramı’nda da güldürebilir. Hisselerini bizlere veren halkımızın kurbanlarını onlarca ülkede mazlumlara ulaştırıyoruz. Gölcük halkımızdan da bu konuda bağışlarını bekliyoruz. Verecekleri vekaletlerle birlikte kurbanlarını gönül rahatlığıyla kestirebilir, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürebilirler. Ziyaret Vakfı olarak Kurban eti dağıtımın yanı sıra Aşevi ve Kur’an kursu için kurban kesen hayırseverlerin kurban derilerinin bağışını da kabul edeceğiz. Bu kurban derilerinin geliri ile de hem aşevimiz, Kuran Kursumuz ve ihtiyaç sahiplerinin eksikleri için kullanılacak” dedi. 

“Kurban etlerimizi hanelere dağıtacağız”

Başkan Öztürk Son olarak yaptığı açıklamada, “Her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu senede Kurban Bayramı’nda HASENE tarafından  bize karkas et şeklinde kurban eti gönderecek ve bu etler uzman kasaplarımız tarafından parçalanarak hisselere bölünecek. Bu sene bize ne karkas et gönderecekler bilmiyorum ama gönderecekleri eti hem aşevinde kullanacağız hem de gariplere, fakirlere dağıtacağız” dedi.

“Bağışlarını hesap üzerinden yapabilirler”

Hesap numarası üzerinden bağış yapmak isteyenler için bilgi veren Başkan Öztürk, “Kurban Bağışlarını hesap numarası üzerinden yapmak isteyen hayırseverlerimiz  HASENE Vakfı Kuveyt Türk Bankası üzerinden TR28 0020 5000 0981 5521 3000 10 IBAN Nolu hesaba yatırabilir. Vekalet verecek olan hayırseverlerin Açıklama bölümüne isim soyisim Kocaeli Gölcük yazıp dekontu 05306451309 No’lu telefon numarasına takip için göndermeleri gerekmektedir” dedi. 

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —