Tarih: 23.06.2024 16:52

Ziyaret Vakfı Kurban Bayramı’nda 600 AİLEYİ SEVİNDİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olmaya devam eden Ziyaret Vakfı, bu Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahibi ailelere dağıttığı Kurban Eti ile yüzleri güldürdü. Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk, bu yıl Uluslararası Yardım Kuruluşu HASENE Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın desteğiyle 600 aileye 4’er kiloluk poşetler halinde kurban eti dağıttıklarını ifade etti.

Etler 4’er kiloluk poşetler halinde dağıtıldı

Sosyal yardımlaşma konusunda ilçemizin en aktif vakıflarından biri olan ve  gerçekleştirdiği yardımlar ile büyük takdir toplayan  Ziyaret Vakfı bu Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Uluslararası Yardım Kuruluşu HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin desteğiyle Vakıfa bağışlanan 13 büyük baş hayvanın etini  4’er kiloluk poşetler haline getiren ekipler ilçemizdeki ihtiyaç sahibi 600 aileye kurban eti dağıttı.

“13 Büyükbaş hayvan soğuk hava depolu Tır ile ilçemize geldi”

Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk Kurban Eti dağıtımı konusunda yaptığı açıklamada, “Bu sene de hamd olsun ki Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzlerini güldürebildik. HASENE Vakfı’nın desteği ile bu Kurban Bayramı’nda kesilen 13 Büyükbaş hayvan soğuk hava depolu Tır ile ilçemize geldi. Bu Karkas et olarak gelen 13 Büyükbaş Kurban etini uzman kasap ekiplerimiz tarafından parçalandı ve hisselere ayrıldı. Yine soğuk hava depomuzda muhafaza ettiğimiz kurban etlerimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize hiçbir sıkıntı yaşamadan ulaştırdık. Bu Kurban Bayramı’nda ortalama 4 kiloluk poşetlerde kemikli et olarak 600 ailelerimize Kurban Etlerimizi ulaştırdık. 

“Gölcüklü hayırseverlerden bir büyükbaş eti kadar kurban eti bağışlandı”

Sözlerine devam eden Başkan Öztürk, “Ayrıca ilçemizde kurban kesen ve verecek yer bulamayan hayırseverlerimizin de vakfımıza bir büyükbaş eti kadar kurban eti bağışladı. Hayırseverlerimizin bağışladığı kurban etlerini de yine aynı şekilde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımını yaptık. Kurban etlerini vakfımıza bağışlayan hayırseverlerime de ayrıca teşekkür ediyoruz. Allah kestikleri kurbanları kabul etsin” dedi.

“130 Kurban derisi topladık”

Kurban eti dağıtımın yanı sıra vakıf olarak kurban derisi de topladıklarını ifade eden Başkan Öztürk, “Ziyaret Vakfı olarak bu sene de kurban derisi bağışı kabul ettik. Vakıf olarak bu sene 130 büyükbaş kurban derisi topladık. Bu derilerin gelirleri ile de yine ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Ziyaret Vakfı olarak hem HASENE Vakfımıza hem de kurban etlerini vakfımıza bağışlayan Gölcüklü hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —