Tarih: 25.08.2024 15:44

Ziyaret Vakfı’ndan eğitime önemli destek 20 ÖĞRENCİYE BURS VERECEKLER

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk vakıfları bazında çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Öztürk önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda üniversite öğrencilerine burs vereceklerini ifade ederek, “Bu yıl 20 üniversite öğrencisine burs vereceğiz” dedi. 

Hayırseverlere teşekkür etti

Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk, vakıfları kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik verecekleri burs konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Öztürk, “Gölcük Ziyaret Vakfı olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya, onların eksiklerini gidermeye, evlerinde ihtiyaç olan konularda onlara katkı sunmaya gayret ediyoruz. Elbette bu konuda yardımsever vatandaşlarımızın, hayırseverlerimizin büyük bir katkısı var. Onlara da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onların katkısı ile güzel adımlar atabiliyoruz. Geçtiğimiz senelerde vakıf olarak üniversitede eğitim gören öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkı sağlayabilmek adına burs çalışmasına başlamıştık. Birkaç öğrenci ile çıktığımız bu yolda öğrencilerimizin başarıları, bizleri oldukça mutlu etti. Katkıların artmaya başlaması ile her sene biraz daha fazla öğrenci okutabilme imkanını da yakaladık” dedi.

“Bu yıl 20 öğrencimize burs vermeyi planlıyoruz”

Sözlerine devam eden başkan Öztürk, “Geçtiğimiz yıllarda mezun olan öğrencilerimizin yerine yeni öğrencilerimizi burs çalışmamıza ekleyerek onların eğitimlerine katkı sunmuştuk. Bu sene de burs vermeye devam edeceğiz inşallah. Bu yıl üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile birlikte birçok öğrenci gerek kendi memleketlerinde, gerekse şehir dışında öğrencilik hayatlarına devam edecekler. Bizler de bu yıl 20 öğrencimize burs vermeyi planlıyoruz. Burs başvurularını almaya başladık. Başvurularımız tamamlandıktan sonra vakıf olarak bir değerlendirmemiz olacak. Bu değerlendirme neticesinde burs alacak öğrencilerimizi de belirlemiş olacağız. Öğrencilerimize eğitim hayatlarında şimdiden başarılar diliyoruz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —