Tarih: 02.12.2020 13:33

Ziyaretliler Derneği gönüllere dokunmaya devam ediyor İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaretliler Derneği gönüllere dokunmaya devam ediyor

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

Gerçekleştirdikleri yardım kampanyaları ile ilçemizin en aktif derneklerinden olan Ziyaretliler Derneği, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid- 19 pandemi döneminde de gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de her geçen gün vaka sayılarının artış gösterdiği Covid- 19 Pandemisi döneminde de dernek çalışmalarına aralıksız devam eden ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam eden Ziyaretliler Derneği büyük takdir topluyor.

Yardımlar devam ediyor

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk, “ Ziyaretliler Derneği olarak Dernek binamızı açtığımız ilk gün en büyük hayalimiz bir aşevi açmaktı. Çok şükür bu hayalimiz gerçekleştirdik ve şu anda 400 kişilik yemeğimiz her gün pişiriliyor ve ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor. Bunun yanında yine ihtiyaç sahibi ailelerimize erzak kolisi ve hayırsever vatandaşlarımızdan gelen yardımları dağıtmaya devam ediyoruz. Pandemi döneminde yardımlarımızı daha da arttırmaya çalıştık. Geçtiğimiz Ramazan ayında sadece 1000 aileye erzak kolisi teslim ettik. Pandemi döneminde toplamda 2 binden fazla erzak kolisi dağıtmış olduk ve dağıtmaya da devam ediyoruz. Erzak kolisinin yanı sıra hayırsever vatandaşlarımız tarafından gönderilen yardımları da yine ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz. Son olarak Gaziantepli iş adamı Selim Memiş  tarafından gönderilen 100 halı ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı ve 1 buçuk ton sabun da yine ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya devam ediyoruz” dedi.

İzmir’e 300 erzak kolisi gönderildi

Sözlerine devam eden Başkan Öztürk, “ Derneğimiz olarak Pandemi döneminde 2 bin erzak kolisi dağıtıldı. Bu kolilerin bir kısmı Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Gölcük Belediyesi ile irtibat halindeyiz ve erzak kolilerimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ediyoruz. Ayrıca 30 Ekim’de İzmir’de meydana gelen deprem sonrası Gölcük Belediyesi gönderdiği yardım Tır’ı ile ve daha sonrasında Gölcük Kaymakamlığı tarafından toplanan yardımlarda toplam 300 erzak kolisini derneğimizce gönderdik. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Biz dernek olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —