Tarih: 14.05.2020 12:21

Ziyaretliler Derneği Ramazan Ayında da boş durmuyor HER GÜN 400 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaretliler Derneği Ramazan Ayında da boş durmuyor

HER GÜN 400 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ

İlçemizin en aktif derneklerinden biri olan Ziyaretliler Derneği Ramazan Ayında da boş durmuyor. Dernek bünyesinde hizmet veren Aşevi olarak her gün 400 kişilik iftar menüsü dağıtıyorlar.

Hayırseverlerden destek bekliyorlar

Tüm dünya gibi verdiğimiz Coronavirüs mücadelesinde çalışmalarına aralıksız devam eden Ziyaretliler Derneği Ramazan Ayında ihtiyaç sahiplerine dağıttığı 1200 erzak kolisinin yanı sıra bünyelerinde bulunan aşevi sayesinde her gün 400 kişiye iftar menüsü dağıtıyor. Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk bu mübarek günde ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen hayırseverleri derneklerine davet etti.

1200 aileye erzak kolisi dağıtıldı

Gerçekleştirdikleri yardımlar hakkında açıklama yapan Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk, “ Ziyaretliler Derneği olarak kurulduğumuz ilk günden beri ihtiyaç sahiplerinin yanındayız. Corona virüs nedeniyle zor durumda olan ailelere destek olmaya devam ediyoruz. Derneğimiz bünyesinde bulunan aşevimiz ile her gün 400 kişilik sıcak yemek ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine teslim ediliyor. Ayrıca HASENE  Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin desteği ile 1200 aileye erzak kolisi dağıttık. Bu süreçte ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz ve hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —