Tarih: 04.03.2020 13:29

Ziyaretliler Derneği’nden “Şehitlerimizi anma” programı

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaretliler Derneği’nden “Şehitlerimizi anma” programı

İlçemizin en aktif derneklerinden biri olan Gölcük Ziyaretliler Derneği’nde 5 Mart Perşembe günü (yarın) saat 19:30’da “Şehitlerimizi anma” programı gerçekleştirilecek. Programda aynı zamanda “Neden Suriye, Neden Bugün “ adlı konferans verilecek.

Neden Suriye Neden Bugün adlı konferans verilecek

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile büyük takdir toplayan Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk ve yönetimi tarafından dernek binalarında “ Şehitlerimizi anma” programı düzenleyecekler. Bu akşam saat 19:30 da gerçekleşecek olan etkinlikte aynı zamanda Neden Suriye Neden Bugün adlı konferans verilecek. Konferansa konuşmacı olarak Kocaeli Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. A. Vahap Akıncı katılacak.

“Tüm Gölcük Halkımız davetlidir”

Gerçekleştirecekleri etkinlik ve konferans hakkında bilgi veren Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk, “Biz dernek olarak amacımıza uygun hizmet verirken aynı zamanda üyelerimizi birçok konuda aydınlatmak için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Yapılan yardımların yanı sıra insanlarımızı bilgilendirmek amaçlı olarak derneğimizin kültür binasında çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu kapsamda 5 Mart 2020 Perşembe akşamı saat 19:30’da Neden Suriye Neden bugün adlı konferansımız var. Konferansımıza konuşmacı olarak Kocaeli Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. A. Vahap Akıncı katılacaktır. Bu konferansımıza ve şehitler anma programımıza tüm Gölcük Halkımız davetlidir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —