Tarih: 30.04.2020 11:10

ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in

İlim Yayma Cemiyeti’nden Başkan Sezer’e ziyaret

ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi, Ramazan ayına ile birlikte, “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” düsturuyla“Hayır Seferberliği” başlatmıştı. Bu kapsamda toplanan yardım kolilerinin 2.bölümü ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla, Gölcük Belediyesi’ne teslim edildi. Şube Başkanı Adem Demir ve beraberindeki cemiyet yöneticileri bu kapsamda Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret etti.

“ZOR GÜNLERİ DAYANIŞMA, BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE AŞACAĞIZ”

Başkan Sezer yaptığı konuşmada, “İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi örnek bir çalışmaya imza atmış.Sayın Adem Demir başkan nezdinde, tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca da, bu süreçte ayni yardımlarla desteklerini esirgemeyen tüm sivil toplum kuruluşlarımıza da teşekkürü bir borç bilirim. Allah hepsinden razı olsun.Yapılan yardımları ihtiyaç sahiplerine itinayla ulaştırıyoruz. Bu zor günleri dayanışma, birlik ve beraberlik için aşıyoruz, aşmaya da devam edeceğiz. Allah yaptıkları hayırları kabul etsin. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimin Ramazan ayınızı tebrik ediyor, Ramazan Bayramı’na da birlik ve beraberlik içinde ulaşmayı diliyorum” dedi.

BAŞKAN SEZER’E ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİK

Başkan Demir ise yaptığı konuşmada, “Birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın simgesi olan Ramazan ayında “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” düsturuyla Gölcük İlim Yayma Cemiyeti olarak başlattığımız “Hayır Seferberliği” kapsamında ikinci teslimi Elhamdulillah gerçekleştirdik.  Salgın sürecinde yoğun gayretlerine şahit olduğumuz aynı zamanda İstişare Kurulu Üyemiz olan Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım SEZER beyefendiyi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. İlçemizde salgın sürecinde sorumluluk hisseden bir STK olarak muhtemelen ilki gerçekleştirerek, Gölcük Belediyemize erzak kolisi yardımında bulunduk.  Seferberlik kapsamında davetimize icabet eden vatandaşlarımızdan toplanan yardım kolileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere, bir kısmını Gölcük Belediyemize, bir kısmını da esnaf komşularımıza teslim ettik” dedi. 

“HAYIR SEFERBERLİĞİ RAMAZAN BOYUNCA DEVAM EDECEK”

Demir ayrıca, “İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkezimizin prensip kararı nedeniyle koli dağıtımını bizzat yapmamaktayız. Seferberliğimiz Ramazan Bayramı’na kadar devam edecektir. Katkı sunmak isteyen dostlarımız KuveytTürk Gölcük Şubesi hesap adı; İlim Yayma Gölcük Şubesi IBAN TR730020500009502132700003 numaralı hesaba yardım gönderebilirler. 1 koli ücreti 100 TL’ dir” dedi.Ziyarette; Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahir Nihat Çiçek, Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Raşit Zorlu, Kaynak Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emre Kukuloğlu da hazır bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —