Tarih: 15.03.2022 14:19

Zorlu kış şartlarında sokak hayvanları yalnız bırakılmadı

Facebook Twitter Linked-in

Zorlu kış şartlarında sokak hayvanları yalnız bırakılmadı

İlçemizde geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışından olumsuz etkilenen sokak hayvanları yalnız bırakılmadı. Hayvanseverler tarafından sokaklardaki canlarımız sık sık beslenerek aç kalmaları önlendi.

Mama desteğinde bulunan belediyelere teşekkür ettiler

Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği Başkanı Oktay Öner ve hayvaseverler, ilçemizde geçtiğimiz Perşembe gününden beri etkili olan kar yağışında olumsuz etkilenen sokak hayvanların yalnız bırakmadılar. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gülcük Belediyesi’nin mama desteğiyle sokaklardaki canlarımızın yanında olan dernek üyeleri, bu zorlu hava şartlarında vatandaşların da sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaya davet ettiler.

Öner, “Sokak Hayvanlarımıza destek olmaya devam ediyoruz”

Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği Başkanı Oktay Öner yaptığı açıklamada, “ Perşembe gününden beri ilçemizde etkili olan kar yağışında dernek üyelerimiz ve hayvanseverler olarak sahadaydık.  Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği olarak, Sokak Hayvanlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Özellikle bu olumsuz hava koşullarında onlar için şartların çok daha zor olduğunu lütfen unutmayalım. Biz elimizden geldiği kadar tüm sokak hayvanlarına yetişmeye çalışıyoruz ama vatandaşlardan da bizlere destek olmalarını ve kapılarını önüne bir kap su bir kap mama koyarak sokaklardaki canlarımıza sahip çıkmalarını istiyoruz.  Bizlere mama desteğinde bulunan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner şube Müdürlüğü ve Gölcük Belediyesi Çevre koruma Müdürlüğüne teşekkür ederiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —