DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yazarlar Down Sendromlular için etkinlikte bir araya geldi GÖLCÜK DOWN SENDROMLULAR İÇİN BİRARAYA GELDİ

Yazarlar Down Sendromlular için etkinlikte bir araya geldi  GÖLCÜK DOWN SENDROMLULAR İÇİN BİRARAYA GELDİ

Yazarlar Down Sendromlular için etkinlikte bir araya geldi

GÖLCÜK DOWN SENDROMLULAR İÇİN BİRARAYA GELDİ

+1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği yararına proje kapsamında Yazar Zafer Cebeci ve Levent Altun’un katılımıyla Gölcük Sanat Galerisi’nde imza gününde bir araya geldi.

Yazar Zafer Cebeci ve Gazeteci-Yazar Levent Altun +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği yararına proje kapsamında dün Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde kitap imza günü etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe katılım oldukça yoğun oldu.

Etkinliğe katılım oldukça yoğun oldu

Kitap İmza Günü Etkinliğine Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Sanat Galerisi Müdürü E. Fatih Bayram, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, etkinliğin gerçekleşmesinde büyük emeği olan Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, ilçemizin siyasi parti temsilcileri, Yazarlar Levent Altun, Zafer Cebeci ve vatandaşlar katılım sağladı.

Şentürk, “Bizler her zaman Down Sendromlu kardeşlerimize destek olacağız”

Etkinlikte konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, “Bugün gerçekleştirilen etkinlik gerçekten çok önemli. Bizler her zaman Down Sendromlu kardeşlerimize destek olacağız. Sayın Yazarlarımıza da böylesine güzel ve anlamlı etkinlikte kitaplarıyla destek oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Abanoz, “Bizi bugün yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz”

+1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Rumelioğlu Abanoz, yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği başkanı olarak yönetimim, ailelerim ve öğrencilerim adına öncelikle Gölcük Kent Konseyi’ne, Yazarlarımız Sayın Zafer Cebeci ve Levent Altun’a bu önemli günde bizi bir araya getiren Sayın Emine Cebeci’ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Derneğimiz Down Sendromlu bireylerin sosyal hayatlarına yönelik birçok çalışmayı amaçlamaktadır. Yaklaşık 1 buçuk aydır Gölcük Çarşı Merkez’de yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Down Cafemizde tadilat bitmek üzere. Ramazan Bayramından sonra güzel bir açılışla faaliyetlerimize başlayacağız.”

Cebeci, “Etkinliğimizin oluşmasına imkan sağlayan bütün herkese tek tek teşekkürlerimi sunuyorum”

Etkinliğine gerçekleşmesini sağlayan Engelliler Dernek Kurucusu Emine Cebeci, etkinlikte, “Bugün gerçekten çok güzel bir birliktelik oluşturduk. Down Sendromlu çocuklarımızı çok seviyor, onlara değer veriyoruz. Bu yüzden de Değerli Yazarlarımıza böyle bir etkinlik yapabilir miyiz diye rica da bulundum ve sağolsunlar beni kırmadılar. Etkinliğimizin oluşmasına imkan sağlayan bütün herkese tek tek teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

Altun, “Amacımız onların yüzünü gülmesine katkıda bulunmak

Gazeteci-Yazar Levent Altun, “Gölcük Down Sendromlular Derneği’ne böylesine anlamlı bir etkinlikle destek olmak için Gölcük’e seve seve geldim. Biliyorsunuz ki Down Sendromu bir hastalık değil. Bizler bunun bilincinde olarak çocuklarımıza kitaplarımızla destek oluyoruz. Amacımız onların yüzünü gülmesine katkıda bulunmak. Gölcük halkının bugün bizlere ve çocuklarımıza gösterdiği ilgiden oldukça mutluyum” dedi.

Cebeci, “Çocuklarımıza böyle bir programla destek olmaktan mutluluk duyuyorum”

Yazar Zafer Cebeci, Gölcük halkına ilgiden ötürü teşekkür ederken, Down Sendromlu çocuklara böyle bir programla destek olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Teşekkür plaketi

Konuşmaların ardından Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Rumelioğlu Abanoz, Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk’e, Yazar Zafer Cebeci’ye ve Gazeteci Yazar Levent Altun’a teşekkür plaketi takdim ederek, desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Kitaplar imzalandı

Yazarlar Zafer Cebeci ve Levent Altun, kitaplarını imzalarken, Down Sendromlu Çocuklar bu etkinlikte oldukça mutlu oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.