Tarih: 20.10.2021 13:05

D-130 Eski Garajlar Mevkii’ne yağ döküldü BELEDİYE EKİPLERİ OLASI FACİAYI ÖNLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük belediyesinin karşısında D-130 Karayolunda tedbirsizlik sebebiyle yola yağ döküldü. Olası bir faciayı ise Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yağları temizleyerek önledi.

Ekipler kısa sürede çalışmalarını tamamladı

Gölcük D-130 Karayolu'nun eski Garajlar Mevkii'nde yola dökülen yağ sürücülere oldukça sıkıntı yaşattı. Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yola dökülen yağı temizlemek için çalışma başlattı. Yolun yağ dökülen bölümünü bir süre trafiğe kapatılırken, ekipler kısa sürede yola dökülen yağın üzerine talaş dökerek, yoldaki sorunu çözdü. Yapılan çalışmanın ardından trafik normale döndü.

Sürücüleri Allah korudu

Belediye ekiplerinin müdahalesini ve çalışmasını takdir eden bazı vatandaşlar, 'Yaşanan durum Allah korusun bir kazayla sonuçlanabilirdi. Gölcük Belediyesi ekipleri kısa sürede yaşanan sorunu önledi. Kendilerine duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyoruz. Bazı sürücüler araçlarından dökülen yağlara dikkat etmiyor ve bu durum ortaya çıkıyor. Sürücüler bu konuda mutlaka sorumluluk almalı. Allah korusun yola dökülen yağı fark etmeyen araçlar kaza yapabilirdi' diye konuştular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —