Tarih: 04.07.2024 17:35

41 yıl hizmete yakışan veda MURAT UZUNER EMEKLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

25 yılını Gölcük Kaymakamlığında görev yaparak geçirdi

Gölcük’ün yakından tanıdığı ve sevdiği 41 yıllık çalışma hayatının 25 yılını Gölcük Kaymakamlığında görevli olarak geçiren Murat Uzuner geçtiğimiz günlerde emeklilik dilekçesini vererek emekli oldu. 25 yıllık Kaymakamlıkta ki görev sürecinde 8 Kaymakam ile görev yapan Murat Uzuner için Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe’de kendisine mesai arkadaşları tarafından veda yemeği düzenlendi. Kaymakamlık eski Yazı İşleri Müdürü ve Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz’ın da katıldığı veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı. 

“HAKLARINIZI HELAL EDİNİZ”

Kendisi adına verilen veda yemeğinde Uzuner şunları söyledi; “41 yıllık çalışma hayatımın 25 yılını Gölcük Kaymakamlığında görevli olarak geçirdim. Bu zamana kadar 8 kaymakam ile birlikte görev yaptım. 7 Kaymakamımız tayin olurken Sayın Yusuf Özdemir’i kaybetmenin derin bir üzüntüsünü yaşadık. Buradan kendisine bir kez daha rahmet diliyorum. 25 yıllık süre içerisinde mesai arkadaşlarımız ile iyi günlerimiz de oldu, üzüldüğümüz zamanlarda ama ben biliyordum ki herkes işini en iyi yapmak için çabalıyordu. Bu süre zarfında çok güzel dostlar biriktirdiğim için kendimi şanslı sayıyorum. Bugün burada beni onurlandıran mesai arkadaşlarımın her birine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  

“ MURAT KARDEŞİMİZE EMEKLİLİK HAYATINDA SAĞLIK VE MUTLULUK DİLİYORUM”

Ardından kendisi ile birlikte en uzun süre görev alan Kaymakamlık eski Yazı İşleri Müdür ve Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ise duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi. Yılmaz, “Murat arkadaşımızla uzun yıllar beraber uyum içinde çalışma hayatım oldu. Özverili çalışması ile Gölcük Kaymakamlığının örnek personellerinden biri olmuştur. Ben kendisine emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —