Tarih: 25.01.2024 13:34

ADD Gölcük Şubesi yeni yerine taşındı AÇILIŞ TÖRENİNE YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

Facebook Twitter Linked-in

ADD Gölcük Şubesi yeni yerine taşındı

AÇILIŞ TÖRENİNE YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şube Başkanlığı yeni yerine taşındı. Yeni yerinin açılış töreni yoğun bir kalabalıkla yapıldı.

Açılış törenine birbirinden değerli isimler katılım sağladı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şube Başkanlığı daha güzel ve daha ferah bir yerde hizmet vermek için yaptığı mekan değişikliğinin açılış töreni yoğun bir katılımla yapıldı. ADD Gölcük Şubesinin açılış törenine eski Kocaeli Vali Yardımcısı ve emekli Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir, CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, CHP Kocaeli İl Saymanı İsmet İşeri, ilçemizin sevilen eczacısı Turan Dumlu,  Kocaeli Üreten ve Yöneten Kadınlar Platformu Başkanı Sevim Pekyörür, ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas, ADD Derince İlçe Şube Başkanı Sefa Karaaslan, ADD Yahya Kaptan Şube Başkanı Yakup Gökçe’nin de aralarında bulunduğu yoğun bir davetli topluluğu katıldı.

Özbaş, ‘Oldukça emek harcadık’

ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş yaptığı açılış konuşmasında “Daha ferah ve aydınlık bir ortamda üyelerimize hizmet vermek amacıyla mekan değişikliği yaptık. Bu yeni şube binamızı şimdiki hale getirmek için oldukça çok emek harcadık. Yeni binamızda hizmetleri bulunan ve yardımlarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Davetimizi kırmayarak yeni dernek binamızı görmek ve açılışında hazır bulunmak için gelen sizlere de teşekkürler ediyorum” dedi.

Pekdemir, ‘Yeni mekanları ADD’ye hayırlı olsun’

Emekli Vali Yardımcısı ve önceki dönem Gölcük Kaymakamlarından Mustafa Pekdemir yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubemiz Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, onun hizmetlerini unutturmamak gayesiyle çok yararlı hizmetler yapmaktadır. Kendilerinin yaptıkları hizmetleri yakından takip ediyorum. Bu yeni binalarının da üyelerine ve hizmetlerine yakışır bir şekilde dekore edilmiş olduğunu gördüm. Bu binada yararlı hizmetler yapacaklarına inanıyorum. Yeni mekanları ADD’ye hayırlı olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —