Tarih: 19.03.2024 10:10

AYNACI, “ÜRETEREK VE PROJE KAZANDIRARAK GELİŞECEĞİZ”

Facebook Twitter Linked-in

AYNACI, “ÜRETEREK VE PROJE KAZANDIRARAK GELİŞECEĞİZ”

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, Gölcükte haftanın 7 gününde farklı bölgelerde kurulan semt pazarlarında alışverişe gelen Vatandaşlarla ve Pazarcılarla buluşmaya özen gösteriyor. Yeni mahallede kurulan Pazartesi semt pazarına gelen Başkan Adayı Aynacı, vatandaşlarla sohbet edip kendini tanıtıp yapacağı hizmetler ve projeler konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, Pazartesi günü Yeni Mahallede kurulan semt pazarını dolaşarak vatandaşları ve pazarcı esnafını bilgilendirdi. Yaptığı sohbetlerde, “Gölcük için önemli olan konularda çözüm üreten projelerinden bahsederek bunların hayata geçirilmesi sizin vereceğiniz kararla mümkün olacak. Bunun için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerinde sizlerden destek istiyorum, Gölcük için oy istiyorum” dedi.

TRAFİK SORUNUNA KESİN ÇÖZÜM GETİRECEĞİZ

Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, “İlçemizin en büyük sorunlarından birisi trafik sorunudur. Kısaca anlatmak gerekirse, Gebze’den yola çıkıyorsunuz, üçüncü trafik lambası İskele Yolu’nda sizi karşılıyor. Dördüncü ışık belediye önü, sekizinci ışık Halıdere’de, onuncu Ulaşlı’da. 46 kilometre yol geldiniz 2 trafik lambası, 6 kilometre yol gittiniz, 8 tane trafik lambası geldi. Gölcük bunu hak etmiyor. Battı – çıktı projesi onaylandı diye sürekli söylüyorlar. Gölcük’te battı – çıktının olmayacağını tüm Gölcüklüler çok iyi biliyor. Altından dere geçen bir yolumuz var. Bu bölgede binalar yola yakın. Gölcük’te bir kentsel dönüşüm yapılıyor. Burada toprak kaymasın diye diyafram duvar yapılıyor, bu duvar binanın dışında güçlendirme duvarıdır. Yarın neyin battı – çıktısını yapacaksınız? Biz doğru projeyi bakanlıktan isteyeceğiz. Dörtyol’dan başlayarak yol üstten geçecek. Bu şekilde Kerimağa rampasına kadar devam edecek ve trafik sıkışmadan adeta akıp gitmiş olacak” dedi.

GÖLCÜK’ÜN HER YERİ DEĞERLENDİRİLECEK

Başkan Adayı Aynacı, “Ayrıca diğer bir önemli konu Eski sanayi sitesinde 46 dönümlük bir alan var. Bu alanda yapılacak proje, Gölcük’ün tek kurtuluşudur. Şu an mevcut belediye başkanı, burada konut yapmak istediğini söylemiş. Buraya yeniden konut yapılırsa ilçemiz çarşısı sıkışır. Biz orada alışveriş merkezi yaparak, yaşam alanları yaparak, mevcut alan içerisinde Çarşamba günleri kurulan pazarımızı Modern bir proje ile kapalı Pazar yeri yaparak burada 2 ayrı konsepte Gölcük’e yeni bir merkez oluşturacağız. Beş yılda Gölcük’e bir tane kapalı pazar alanı yapılmadı. Çarşamba Pazarının mahalle arasındaki hoş olmayan bu görüntüsünü düzelteceğiz ve bu pazarı kapalı alana taşıyacağız. Eski sanayi alanına, yaklaşık 20 dönümlük alanda, anayola yakın olacak şekilde kapalı pazar alanı yapacağız. Anayoldan gelenler de burada 17 Ağustos’u, 1 Mart’ı, ilçemiz için önemli tarihlerin olduğu bir kent müzesini görecekler. Sizler Hem alışveriş yaparak hem de keyifli bir gezinti yaparak vakit geçirmiş olacaksınız. Yani diyoruz ki Gölcük’ün her yeri her alanı ihtiyaç duyulacak projelerle değerlendirilecek böylece üreterek ve proje kazandırarak özlenen Gölcük yeniden inşa edilecek siz söz veriyorum” dedi. Vatandaşlar ve pazarcılar Başkan Adayı İsmail Aynacı’ya teşekkür edip başarılar dilediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —