Tarih: 12.02.2024 14:23

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “31 MART AKŞAMI ZAFERİMİZİ HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar,

31 MART AKŞAMI ZAFERİMİZİ HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemi ile 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimler konusunda açıklamalarda bulundu.

Başkan Akpınar, “Geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de ittifakımızın kazanması, belediye başkan ve başkan adayımızın görevine devam etmesi için elimizden gelen tüm gayreti sahada göstereceğiz” dedi.

“Bir deprem ülkesinde yaşadığımızı unutmamak gerekiyor”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ilk olarak açıklamasında “Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı depremin yıl dönümü dolayısıyla anıyoruz. Bir deprem ülkesinde yaşadığımızı unutmamak gerekiyor. Deprem kaderimiz ama yaşadığımız depremlerde meydana gelen ölümleri kadere bağlamak, inançlarımızla, bilimle, insanlıkla izah edilemez. Acılarımızdan ders almaz, geçmişteki hatalarımızı yok sayarsak gelecekte de aynı acıları yaşamaya maalesef mahkum oluruz. Yerel yönetimlere ve onları denetlemekle görevli merkezi hükümete düşen en önemli görev, depremlerde yaşadığımız bina kaynaklı ölümleri sıfıra indirmek olmalıdır. Bu mümkün mü? Evet. Mümkün olduğunu farklı ülkelerde görmekteyiz ama önce kararlılıkla işe başlamamız ve attığımız her adımın, aldığımız her mesafenin hayat kurtarmaya yönelik olduğunu hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor.” dedi.

“Bu mesele hepimizin ortak meselesidir”

Başkan Akpınar sözlerinin devamında, “Yüzyılın felaketinin yıl dönümünde, kaybettiğimiz vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle yad ediyoruz. Bu mesele üzerinden de kimsenin kişisel ya da parti menfaati gözeterek siyaset üretmeye, kara siyaset yapmaya gayret etmemesini de önemle bildiriyoruz. Bu mesele hepimizin ortak meselesidir. İlçemizde de başlayan kentsel dönüşüm noktasındaki çalışmaları dikkatle ve yakından takip ediyor, değerli buluyoruz. Bu projeyi de sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

“Meydanlarda zaferimizi hep birlikte kutlayacağız”

Başkan Akpınar son olarak açıklamasında, “Geçtiğimiz gün Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve yönetimini parti binamızda ağırladık. Kendilerine öncelikle bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Ziyarette ittifakımızın ne kadar kuvvetli olduğu üzerine sohbet ettik ve ülkemiz be ilçemiz açısından oldukça büyük bir önemi olan bu ittifakın devam ettirilmesinin yine ülke ve ilçe menfaatine olacağına vurgu yaptık. Geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de ittifakımızın kazanması, belediye başkan ve başkan adayımızın görevine devam etmesi için elimizden gelen tüm gayreti sahada göstereceğiz. Nasip olursa 31 Mart akşamı yine sokaklarda, meydanlarda zaferimizi hep birlikte kutlayacağız. Seçimin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —