Tarih: 22.02.2024 15:15

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, SEMT PAZARINDA PAZARCI ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz,

SEMT PAZARINDA PAZARCI ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Değirmendere’deki Salı pazarını gezerek hem pazarın nabzını tuttu hem de esnaf ve Gölcük sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Fiyatların çok yüksek olmasından yakındılar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Değirmendere’de kurulan Salı pazarını ziyaret etti. Özgür Yılmaz’a programında CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve partililer eşlik etti. Pazarın başından sonuna kadar tezgahlardaki ürünleri ve fiyatları inceleyen Özgür Yılmaz, pazarcı esnafı ile de bol bol sohbet etti. Pazarcı esnafı aracılar, maliyetler, tezgah kiraları ve enflasyon nedeniyle oluşan fiyat istikrarsızlığından şikayet ederken eski dönemlere göre kazançlarının çok düştüğünden yakındı.

Yılmaz, “Halkımız ile pazarcı esnafımız karşı karşıya gelmemeli”

Alışveriş yapan Değirmendere sakinleri de pazarın pahalılığından şikayet ederken pazardaki duruma karşı izlenimlerini aktaran Özgür Yılmaz, “Burada hem satıcı hem alıcı tarafından şikayet var. Ülkemizdeki ekonomik sorunlar en çok pazara ve esnafımıza yansıyor. Bu sorunun bir an önce artık çözülmesi gerekiyor. Halkımız ile pazarcı esnafımız karşı karşıya gelmemeli. Aynı zamanda Pazar hattı boyunca bazı eksiklikleri gördük. Bizim kendi dönemimizde pazarcı esnafımızdan aldığımız talepler doğrultusunda bu eksiklikleri gidermeyi planlıyoruz” dedi.

Pazar gezisi sırasında Gölcüklülerden ve pazarcı esnafından büyük ilgi gören Özgür Yılmaz, 31 Mart’taki yerel seçimleri için birçok kişiden destek sözü aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —