Tarih: 30.06.2024 17:00

Ciğerci Süleyman yeni adresinde hizmete başladı AÇILIŞA ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün tanınmış simalarından olan Kocaelispor Kulübü’nün eski yöneticilerinden iş insanı Sebahattin Ellibeş ile oğlu Furkan Ellibeş’in sahibi ve işletmecisi olduğu Ciğerci Süleyman Restoranı yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Yeni yerinde müdavimleri akın etti

Uzun yıllardır Başiskele ilçesi Tryp By Wyndham Otel’in arkasında D-130 Karayolu üzerinde hizmet veren Ciğerci Süleyman mevcut yerinden yaklaşık 300 metre ileride, Şaban Turan İş Merkezi’nin zemin katına taşındı. Kocaeli’nin en leziz ciğercilerinden olan Ciğerci Süleyman’ın yeni mekânının açılış töreni yoğun ir katılım ile gerçekleşti.

Açılış töreni yoğun katılım ile gerçekleşti. 

Mimari tarzıyla Kocaeli’nin en seçkin mekânlarından biri olan yeni mekanın açılışına CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, İYİ Parti İl Başkanı Kamil Şirin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Sefa Sirmen, Eski Milli Oyuncu Teknik Direktör Mustafa Denizli, Gölcük Belediyesi eski Başkanı Mehmet Ellibeş, Eski Hakem Mustafa Çulcu,  önceki dönem DYP Kocaeli Milletvekili H. İbrahim Artvinli, Kocaeli CHP il Başkan yardımcıları Fahrettin Salman, Murat Korkmaz,  Gölcükspor eski Teknik Direktörü Ali Beykoz, KAV Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Yılmaz, önceki dönem Gölcükspor Başkanı İsmai Gençdemir , önceki dönem Gölcük CHP İlçe Başkanları Fahrettin Büyükoğlu, Caner Uzuner, İsmet İşeri, önceki dönem Gölcükspor Genel Kaptanları Adem Ellibeş, Aydın Barış, Musa Şenol, Hulusi Uzuner ve çok sayıda davetli katılım gösterdi. 

Ellibeş, “Yeni bir vizyon, yeni bir misyon, yeni bir hedefle buradan sizlere bizlere hizmet edecekler”


Gölcük Belediyesi eski Başkanı Mehmet Ellibeş, kurdele kesimi öncesi kısa bir selamlama konuşması yaparak “Değerli konuklar, hanımefendiler, beyefendiler. Evet Sabahattin Bey ve oğulları birlikte bu güzel tesisi aslında yeni açmıyorlar. Takribi üç yüz metre solumuzdan buraya naklettiler. Yeni bir vizyon, yeni bir misyon, yeni bir hedefle buradan sizlere bizlere hizmet edecekler. Ben genç kardeşlerime, yeğenlerime başarılar diliyorum. Bundan önce zaten başarılarını gösterdiler. Geleceğe de daha güzel hizmetlerle niceyi hizmet edeceklerinden şüphem yoktur” dedi.

Ada, “İnşallah bu yeni yerinde yeni yerin bereketiyle daha iyi hizmetler verecek”
ardından söz alan Vali Yardımcısı Ali Ada konuşmasında, “Bu işletme daha önceki yerinde, ilçemize, bölgemize, ilimize önemli hizmetler veriyordu. İnşallah bu yeni yerinde yeni yerin bereketiyle daha iyi hizmetler verecek. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Kurdeleyi hep birlikte kestiler

Konuşmaların ardından protokol tarafından açılış kurdelesi kesildi ve yeni mekana geçildi. Modern mimarisi ile dekore edilen Ciğerci Süleyman davetlilerinden tam not aldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —