Tarih: 24.09.2023 10:31

Gelecek Partisi İzmit’te görev dağılımı tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

10 Eylül 2023 Pazar günü 2. Olağan Kongresini gerçekleştirerek güven tazeleyen Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, mazbatasını aldıktan sonra ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Uçar, ilk toplantıda görev dağılımlarını da tamamladı.

Uçar, ‘Hem il kongresi, hem büyük kurultay için hazırız’

81 ilde olağan kongre süreçlerinin devam ettiğini vurgulayan Ömer Uçar yaptığı açıklamada, “İl kongreleri de tamamlandıktan sonra 2. Olağan büyük kurultayımız gerçekleştirilecek. Partimizin 4. Kuruluş yıldönümü 12 Aralık’ta. Biz hem il kongresi, hem büyük kurultay için hazırız. Bugünden itibaren teşkilatımla birlikte yerel seçimler için çalışmalara başlıyoruz” dedi.

Gelecek Partisi İzmit İlçe Teşkilatı’nın görev dağılımı şu şekilde oluştu:

İlçe Başkanı Ömer Uçar, Siyasi İşler Başkanı Abdurrahman Berrak, Teşkilat Başkanı Onur Kandemir,  Seçim Ve Hukuk İşleri Başkanı Erdal Şahin, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Şakir Seydioğlu, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ertan Yılmaz, Sosyal Politikalar Başkanı Feyzanur Dağ, İletişim Başkanı Muhammed Enes Kaçmaz, İnsan Hakları Başkanı Akkan Kılıç, Parti İçi Eğitim Başkanı Serdar Akyıldız, Dış İlişkiler Başkanı Yakup Çınardalı, Araştırma Geliştirme ve Bilişim Başkanı Hüseyin Çınardalı, Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Nuray Liman, Ekonomi Politikaları Başkanı Bilcan Duman, İdari ve Mali İşler Başkanı Yasin Yeşil, İlçe Sekreteri Avukat Feride Beyza Yılmaz, Genel Koordinatör Vural Fidan, Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu Yusuf Yalçın, Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Şentürk, Etik Kurulu Başkanı Zafer Çiftçi, Kadın Kolları Başkanı Esra Yeşil.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —