Tarih: 28.10.2024 18:30

Gölcük'te Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri tören ile başladı CUMHURİYETİMİZ 101. YAŞINDA

Facebook Twitter Linked-in

Katılım yoğun oldu

Anıtpark’ta düzenlenen törene; Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Dz. Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yücel Korkut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mücahit Kesgin, Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve Gaziler, ilçemizin siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, daire müdürleri, askeri erkan, STK ve dernek başkanları, Öğretmenler ve öğrenciler ile vatandaşlar katılım sağladı.

 

Çelenklerini sundular

Anıtpark’ta düzenlenen tören Kaymakam Müfit Gültekin, Gölcük Dz. Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yücel Korkut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in Atatürk anıtına çelenklerini sunmaları ile başladı. Akabinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okunmasının ardından Anıtpark’ta düzenlenen tören sona erdi.

 

Geçit töreni Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde olacak

 Cumhuriyetin 101. yılı kutlamaları Gölcük’te 29 Ekim Salı günü de devam edecek. Kutlama etkinlikleri Salı günü sabah saat 10:00’da Anıtpark’ta düzenlenecek olan Tebrikat Kabul Töreninin ardından saat 10.30’da; Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde düzenlenecek geçit töreni ile başlayacak. Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri, aynı günün akşamı saat 19.00’da Kavaklı’da bulunan Kongre Sarayı önünden Gölcük Anıtpark’a doğru düzenlenecek Fener Alayı yürüyüşü ile sona erecek.      

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —