Tarih: 13.03.2024 12:13

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı “İLK OY İLK TERCİH ÇOK ÖNEMLİ”

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı

“İLK OY İLK TERCİH ÇOK ÖNEMLİ”

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, seçim çalışmalarını gündüz başka bir bölgede gece başka bir mahallede yoğun bir tempoda gerçekleştirmeye devam ediyor. Ziyaret programı kapsamında Yazlık’ta hizmet veren Yazlık Gençlik Derneği Başkanı Bedirhan Eski ve dernek yönetimini ziyaret etti.

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Aynacı’nın hızına kimse yetişemiyor. Yerel seçimlere sayılı günler kalmış olmasından dolayı her gün farklı bölgelerde bir dizi ziyaretler ve sohbetlere katılmaya devam ediyor. Başkan Adayı Aynacı ziyaretlerinde yoğun bir ilgiyle karşılanması hem kendisini hem de beraberinde aynı tempoda çalışmalara katılan Belediye Meclis adaylarını ve ilçe heyetini memnun ediyor.

BİZİM DERDİMİZ GÖLCÜK İŞİMİZ İYİ HİZMET ETMEKTİR

Yazlıkta yeni kurulup Gençlere hizmet vermeyi amaçlayan Yazlık Gençlik Derneğini ziyaret eden İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı’yı, Dernek Başkanı Bedirhan Eski ve dernek yönetimi hoş geldiniz diyerek karşıladı. Başkan Eski kısa bir konuşma yaparak derneği tanıttı. Akabinde İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette, “İlçemize yeni bir STK olarak hizmet vermeye başlayan Yazlık Gençlik Derneğinin Başkanı Bedirhan Eski ve yönetimine başarılar diliyorum. Gençlerin bir arada olmasını sağlayacak, sosyal ve kültürel anlamda değer kazandıracak bu oluşum beni ve arkadaşlarımı çok mutlu ettiğini belirtmek isterim. Yaşadığınız bu bölgede gençlerin boş zamanlarını değerlendirecek çalışmalara katılım sağlaması ve onlara faydalı olacak konularda da hizmetler sunacak olması çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin kendilerine bir yol seçmeleri ve bu yolda azimli kararlı olmalarına bizlerde destekçi olacağız, katkı sağlayacağız. Gölcük için yapmayı hedeflediğimiz projelerimiz arasında gençler için önemli ve bir o kadarda ilgilerini çekecek çalışmalar hazırladık Bizim derdimiz Gölcük işimiz İYİ hizmet etmektir” dedi.

“GÖLCÜK’ÜN YARINLARI İÇİN SİZDEN OY İSTİYORUM”

Başkan Adayı İsmail Aynacı, “31 Mart yerel seçimlerinde ilk oylarını atacak gençlerimiz var mı diye sorduğunda yapılan ziyaret programına katılan gençlerin çoğunlukta olduğunu görünce işte size bir fırsat. 31 Mart 2024 tarihinde sandık başına giderek atacağınız bir oy ile anılarınızda güzel bir yer etsin diyorsanız lütfen iyi düşünüp kararınızı verin. İlk defa oy kullanarak Gölcük’ün başkanını seçme onur ve gururunu yaşayın. Bu yönde sizlerin oylarınıza talibim. Bunu kendime ve ekip arkadaşlarıma değil Gölcük’ün yarınları için istiyorum. Biz koltuk sevdalısı değil Hizmet sevdalısı ve Gölcük’ü gerçek manada seven bir ekibiz dedi. Sizlerin oylarıyla seçilip göreve başladığımız günden itibaren Gençlerin beklentilerine cevap verecek projeleri tek tek hayata geçirip hizmete sunacağız” dedi.

“YAZLIK KADIRGA’YI MODERN BİR TESİS HALİNE GETİRECEĞİZ”

Sözlerine devam eden Aynacı, “İlçenin dört bir yanına ihtiyaç duyulan projelerimizi hazırladık. Biz vaat vermiyoruz az laf çok iş parolasıyla yola çıktık. Yazlık Kadırga’da sosyal tesis, bungalov ev ve konaklama tesisleri bir dizi aktivitelerin yapıldığı donatılar yapacağız. Her yaştan ve her kesimden insanlar burada istediğinin daha fazlasını bulacak kısaca Kadırga’yı yeniden inşa ederek modern bir tesis haline getireceğiz. Kadırga Gölcük belediyesinin kendi işlettiği bir tesis olacak. Belediye, hiçbir tesisini kiraya vermeyecek. Şu an çoğu tesisimiz adeta bedava kira ile işletiliyor. GÖLAŞ bu işletmeleri ihaleye çıkarak geri alacak. Bir başkası almak isterse hak ettiği değeri verecek, GÖLAŞ’tan fazla teklif verirse ve ancak o şekilde alabilecek eski sistem ve anlayış değişecek” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —