Tarih: 12.07.2024 17:33

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı “ABARTI EGZOZA ÖNLEM ALINMALI”

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Gölcük’te son günlerde şikayeti artan abartı egzoz konusuna da değinen Kayı, sahillerde, çarşı içinde, ana yolda her yerde bu rahatsız edici ses ile karşı karşıyayız. Emniyet güçlerimizden bu konuya daha çok yoğunlaşmalarını Gölcük halkı olarak rica ediyoruz’ dedi.

“KİMSE YEĞENİM DİYE ARAMASIN”

Gölcük’te ki polis denetimlerinde yakalanan şahıslara gereken cezanın uygulanmak istediğini ancak mutlaka bir şekilde üst makam ile polislerin muhatap olduklarını ifade eden Kayı; ‘Adam mahalle arasında egzozu bağırta bağırta geziyor. Hastayı, uyuyan çocuğu yatağından kaldırıyor ama yakalanınca ben şunun yeğeniyim deyip ya cezaya engel olunmaya çalışılıyor ya da farklı engellerle karşılaşılıyor. Polislerimiz, bekçilerimiz denetimlerinde rahat bırakılmalı, halkımızın huzuru için görev yaptıkları unutulmamalı’ diye konuştu.

“GENÇLERDEN RİCAMDIR”

Gölcük’te ki huzurun sürmesi için gençlerden ricada bulunan Kayı; ‘Hevesiniz var, kanınız kaynıyor ancak bu hevesleriniz toplumu rahatsız etmemeli. Türk toplumu hoşgörülü bir toplumdur. Karşımızdakini, uyuyanı, hastayı düşünerek hareket etmeli ve abartı egzoz sevdanızdan vazgeçmelisiniz. Bir insanın özgürlüğü karşısındaki insanın özgürlüğünün başladığı yerde biter. İnsanları yaşam alanlarında rahatsız etmemeliyiz’ dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —