Tarih: 18.09.2024 16:18

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı “GÖLCÜK BUNU HAK ETMİYOR”

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı haftalık yönetim kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Gölcük’ü 20 senedir AKP belediyeciliğinin yönettiğini belirten Kayı; ‘Maalesef alt yapı olsun, trafik sorunu olsun hiçbir şeye çözüm bulunmuyor. Yaptık oldu zihniyetiyle bu işlerin dönmediğini görüyoruz. Neredeyse her mahalleden su ve elektrik kesintisi ile ilgili şikayet alıyoruz. 20 senedir size görev veren vatandaşlara bunu mu layık görüyorsunuz?’ dedi.

“DENİZEVLER VE ÇİFTLİKTE SU YOK”

Pazartesi ve Salı günü neredeyse tüm gün Denizevler ve Çiftlik Mahallesine su verilemediğini belirten Kayı; ‘Vatandaşlar bıkmış durumda. Yaz aylarında köylerden çok şikayet aldık. Sanki 18. Yüzyılda yaşıyormuş gibi köylere belirli saatlerde su verdiler. Şimdide 2 gündür Denizevler ve Çiftlik mahallelerinde sıkıntı yaşanıyor. Su en temel ihtiyaçtır ama maalesef birileri bunun farkında değil’ diyerek sözlerini sürdürdü.

“SAYAÇ OKUMAYA KOŞARAK GELİYORLAR”

İSU Ve SEPAŞ’ın sıra sayaç okumaya geldiğinde görevlerini mükemmel bir şekilde yaptığını belirten Kayı; ‘Türkiye’de en yüksek su ücreti veren illerden bir taneyiz. Bundan 2 sene önce 60-70 ₺ gelen su faturaları 400-500 TL’ye yükseldi de hizmet kalitesi arttı mı vatandaşa sormak lazım. Aynı şekilde sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden birçok vatandaşın elektrikli aletleri zarar gördü. Kısacası iş paraya gelince almasını biliyorlar, iş hizmete gelince veremiyorlar. Bu düzen daha ne kadar devam eder yaşayarak göreceğiz’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —